FAQ

Alle isdiske fungerer som fryser og skal tilsluttes strømkilde. Anvendes de udendørs bør du sørge for skygge, da fryseren ikke tåler temperatur på over 30 grader og ikke må stilles i direkte sol. Den skal ligeledes beskyttes imod regn. Der medfølger ikke forlængerkabel til strømtilslutning.

Mellem isdisk: 70 x 68 x 52 cm

Stor isdisk: 93 x 51 x 62 cm

Vi tilbyder og anbefaler dig at låne termokasser med til transport af selve isen ved siden af isdisken. Isen holder sig fin heri ved transport i op til 30 minutter under almindelige temperaturer. Herefter er det dog vigtigt, at isen lægges i fryseren, som tilsluttes strøm. Husk at returnere termokasserne med isdisken ved tilbagelevering.

Iscyklen fungerer og cykles som en almindelig ladcykel, hvorpå der er monteret en isfryser, som skal tilsluttes strøm for at undgå, at isen smelter. Den kan ikke skilles ad i mindre dele ved transport.

 

Nej, det er som udgangspunkt ikke muligt at afhente dagen inden.

Ja, I har mulighed for at afbestille uden yderligere omkostninger frem til 3 måneder inden datoen for arrangementet og få refunderet det indbetalte beløb, dog eksklusiv depositummet på 500 kr., som ikke vil blive refunderet.

 

Ved afbestilling 4-13 uger inden datoen for aftalen, fastholder vi et beløb i godtgørelse svarende til 50 % af det bestilte antal kuverter. Du får refunderet et beløb svarende til 50 % af kuverterne samt eventuelle tilkøbte ikke-udleverede salgsvarer og/eller tjenester og depositum.

 

Ved afbestilling 2-4 uger inden datoen for aftalen, fastholder vi et beløb i godtgørelse svarende til 75 % af det bestilte antal kuverter. Du får refunderet et beløb svarende til 25 % af kuverterne samt eventuelle tilkøbte ikke-udleverede salgsvarer og/eller tjenester og depositum.

 

Ved afbestilling 0-14 dage inden datoen for aftalen, fastholder vi et beløb i godtgørelse svarende til 100 % af det bestilte antal kuverter. Du får refunderet et beløb tilsvarende eventuelle tilkøbte ikke-udleverede salgsvarer og/eller tjenester, samt depositum.

 

 

 

Afbestilling skal altid ske skriftligt via mail til hilleroed@paradis-is.dk. Husk at notere datoen for bestillingen, samt dit telefonnummer.

Kontakt os via mail hilleroed@paradis-is.dk hurtigst muligt, så ser vi om vi kan imødekomme din forespørgsel. Husk at notere den oprindelige dato og den ønskede nye dato. Vedlæg gerne dit telefonnummer.

Betaling sker ved gennemførsel af onlinebestillingen, når aftalen indgås. Depositum på 500 kroner lægges her.

Der lægges et depositum på 500 kroner som butikkens sikkerhed for det udlejede produkt. Herudover lægges depositummet som butikkens sikkerhed i forhold opretholdelse af aftalen om reservation af produktet på den angivne dato.

Når isdisken og eventuelle termo-transportkasser returneres til Paradis Is Hillerød rettidigt, rengjort og intakt refunderes depositummet på 500 kroner.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.